Çekmeköy Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile inşa edilen Çekmeköy Bilim Merkezi'ne Okulumuz Öğrencilerinden Ziyaret

Eğitim alanında ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin TUBİTAK işbirliğinde hayata geçirdiği Çekmeköy Bilim Merkezi’nde öğrencilerimiz atölye programlarında eğlenerek öğreniyor.

05.03.2024 56

Bilim merkezi; gelişmiş müfredatı zengin eğitim içeriği ve yeni nesil eğitim sistemini destekleyen metodolojisi ile etkileşimli eğitim alanında öğrencilerimize destek veriyor.
Atölyelerde eğitim alan öğrenciler; kendi roketlerini tasarlamadan uçurmaya, teleskop kullanım eğitimlerinde kendi teleskoplarını tasarlamaya, robotik tasarımdan 3 boyutlu sanal gerçeklik aktivitelerine kadar birbirinden çeşitli ders konuları ile hem eğlenme hem öğrenme fırsatı yakalıyor.

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024