Öğretmen Melahat Hüdai Gürbüz İlkokulu

Vizyon: Hayatı tanıyan, milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, mutlu ve başarılı bireylerin olduğu okul olmak.

Misyon: Anasınıfından dördüncü sınıfa kadar milli, manevi ve evrensel değerlere sahip çıkabilen, bilimsel gelişmeleri takip edebilen, yaratıcı ve görev bilincine sahip, ahlaklı, mutlu ve sağlıklı bireylerin gelişmesi için gerekli eğitim, öğretim ortamını oluşturmak ve geliştirmek kurumumuzun varlık sebebidir. Mutlu bir çocuk, iyi bir öğrenci, iyi bir insan, iyi bir toplum yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında; Çocuk Oyunları Federasyonu´nun (ÇOSK) düzenlemiş olduğu Mendil Kapmaca Turnuvasında İlçe 1.liği. Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlemiş olduğu Mendil Kapmaca Turnuvasında İlçe 2.liği. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında İlçe 3.lüğü. Yeşilay Haftası Resim Yarışması İlçe 2.liği. Cheetos Çekmeköy´ün En Hızlısı 60 m Koşu Yarışmasında Erkekler İlçe 1.liği, Kızlar İlçe 3.lüğü. İlkokul Fiziksel Etkinlik ve Spor Oyunları Yarışmasında ilçe 1.liği. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında ; -İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen "Öğretmenler Günü" resim yarışmasında ilçe 1.liği. -İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen "10 Kasım" resim yarışmasında ilçe 1.liği.

Saatler: Sabahçı 08.00-12.50 Öğleci 13.20-18.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mhgurbuzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KİRAZLIDERE MAHALLESİ. KAZIM KARABEKİR CADDESİ. NO24 TAŞDELEN ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Kirazlıdere Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:24 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul

Ulaşım Kadıköy´den: 14A ile Taşdelen Cami Durağında, 19S ile Sarıgazi Subay Lojmanları durağında inip, bir müddet yürüyerek gelebilirsiniz. Ümraniye´den:131T ve 131TD otobüsleri ile yine Cami Durağında veya 14 numaralı otobüs ile Sarıgazi Subay Lojmanları durağında inip bir müddet yürüyerek gelebilirsiniz. Kartal´dan: 132 S ile Sarıgazi üzerinden gelebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Çekmeköy´ün Taşdelen semtinde bulunmaktadır.