ÖZGÜR ÖZDEMİR - Okul Müdürü

ÖZGÜR ÖZDEMİR - Okul Müdürü

1974 Yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 1996 yılında ilk görev yeri olan Yenidoğan Ayşe Çarmıklı İlkokulu´nda göreve başladı. İstanbul’da beş yıl öğretmenlik, dört yıl müdür yardımcılığı ve dört yıl müdür başyardımcılığı yaptı. 2008 yılından itibaren okul müdürü olarak görevini ifa etmektedir. Fiilî olarak görevine devam ederken 2013 yılında Yeditepe Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

3 Temmuz 2019 tarihi itibari ile kurumumuza ataması gerçekleşen müdürümüz özverili çalışmaları neticesinde dört teşekkür belgesi, bir takdir belgesi, on başarı belgesi ve üç defa aylıkla ödüllendirme ile taltif edilmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan müdürümüz anaokulu eğitimine ayrı bir önem vererek “Mahallede Okullaşmayan Tek Bir Çocuk Kalmasın” vizyonuyla çalışmalarını özenle yürütmüştür. Bu çalışmaların sonucunda anaokulu kapasitemiz dört yüz öğrenciye ulaşmış ve ilgili bölümümüzün İstanbul’da örnek okul olması sağlanmıştır.

Okul müdürümüz; Hayatı tanıyan, Milli ,Manevi ve Evrensel Değerler sahip ,mutlu ve  başarılı  bireylerin olduğu okul olmak Vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.

(216) 312 6000 (216) 429 6006 Eposta